0 0,00

Cart

No products in the cart.

Retour

Voor retournering :

In de Europese Unie heeft de consument het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed.
WildMouseCycles.be geeft u gedurende 14 dagen de mogelijkheid nieuwe en ongebruikte producten terug te sturen. Dit is niet van toepassing op producten die beschadigd zijn gedurende gebruik, zie hiervoor de garantieprocedure. Bovendien en duidelijk is dit ook niet van toepassing op producten die beschadigd werden tijdens transport, hiervoor dient u ons onmiddellijk te contacteren zodat wij een schadeclaim bij de transporteur kunnen opstarten.

Indien u producten wenst terug te zenden dient u een email te sturen naar info@wildmousecycles.be, u ontvangt dan een retournummer.

Het retournummer dient duidelijk zichtbaar te zijn op het pakket dat u op eigen kosten en aangetekend verzend. U wordt vergoed voor de geretourneerde producten met een terugbetaling. Hoewel in de meeste gevallen niet van toepassing behouden wij het recht het bedrag te verminderen met een bijkomende kost voor restocking.

Voeg een kopij van uw factuur toe in uw pakket. Vul dit formulier in en schrijf bovenaan links op het retourformulier uw ontvangen retournummerVergeet niet uw retournummer aan de buitenkant van uw pakket duidelijk te vermelden. Aangeboden pakketten zonder duidelijk zichtbaar retournummer worden geweigerd.

Elke retour dient te voldoen aan de 14 dagen regel. Wij behouden het recht een bijkomende kost in rekening te brengen van 10% per periode van 14 dagen voor restocking en/of uw retour te weigeren indien deze niet voldoet aan de 14 dagen regel. Producten die geleverd worden in een verzegelde fabrieksverpakking en waarvan het zegel verbroken is worden geweigerd. Wij accepteren ook geen producten die gemonteerd of gebruikt zijn geweest of als dusdanig beschouwd kunnen worden. Indien uw retour omwille van een van bovenstaande redenen wordt geweigerd dient u de verzending naar uw verzendadres zelf te bekostigen.

Indien uw retour voldoet aan de regels op deze pagina ontvangt u een terugbetaling. Verzendkosten en eventueel andere bijkomende kosten worden niet meegerekend tenzij we een verkeerd product verstuurd hebben of er een andere fout door ons is gemaakt. U bent zelf verantwoordelijk voor het correct verzenden van uw retour, u doet dit best aangetekend. Indien uw retour een gevolg is van een fout bij ons, zullen wij uw verzendingskosten terugbetalen of voorzien wij u zelf van een verzendlabel.

Indien u een item terugstuurt dat gratis naar u verzonden werd zal het bedrag van de terugbetaling worden verminderd met het bedrag van de verzendingskosten tenzij het een fout van onzentwege betreft.

Download het retourformulier.

Voor annulatie van uw bestelling :
Eens uw bestelling geplaatst en betaald zal deze automatisch verwerkt en verzonden worden. Deze kan niet meer geannuleerd worden en u dient na ontvangst van uw bestelling de procedure voor retournering te volgen.

Voor garantieaanvragen :
Op de meeste van onze producten is de standaard garantie van de producent van toepassing. Indien u een probleem heeft dat mogelijk onder garantie valt, neem dan bij voorkeur contact op met de producent, zo wordt uw garantieaanvraag zo snel mogelijk verwerkt.

Opgelet : indien u heeft gekozen voor “Afhalen” valt u ook onder bovenstaande regelgeving.

Retouradres:

WildMousecycles
Meiliedstraat 9
3500 Hasselt
België

Schrijf je in op onze Nieuwsbrief